A pop-rock stílusú formáció 2008 őszén alakult fiatal, mégis tapasztalt, már televíziókból, a médiából is ismerős zenészekből.

Első nagylemezünk 2010-ben jelent meg Rock Roll címmel, melyről több dalukat már a megjelenés előtt az egyik közkedvelt kereskedelmi rádió műsorára tűzött.

2011-ben átalakult a zenekar, az új, zeneileg képzett, profi tagok friss lendületet adtak a már slágergyanús daloknak. Ők a korfüggetlen, dallamos, könnyedén táncolható és énekelhető pop-rockot játsszák a legszívesebben, ez áll a legközelebb hozzájuk.   

Dalaikat a tesztmeghallgatások, a fellépések, a rádiós és nyilvános lejátszások során eddig a Közönség kedvezően és a zenész szakma – köztük neves előadók, zeneszerzők - is elismerően fogadta. Műsorukban saját, sportosan laza szövegű, fülbemászóan dallamos szerzeményeket és néhány nagy feldolgozást adnak elő, mellyel szeretnék tovább bővíteni a honi pop-rock élet színes palettáját. Bátran ajánljuk a B-System-et táncosoknak, hallgatóknak, bulizni vágyóknak, egyszerűen Mindenkinek!